Kokous- ja juhlatilat

Aallonkoti – Silloin kun haluat onnistuneen yrityskokouksen, virkistysiltapäivän, asiakastilaisuuden, syntymäpäivät, hääyön tai ikimuistoisen juhlan – kerro se meille ja teemme tilaisuudestasi sellaisen kuin haluat.

 

Ympäristö, inspiraatio ja ruoka kuvaavat parhaiten mitä Aallonkodin kokous- ja juhlatilat tarjoavat. Mitä jäi mieleen viime kokouksista, juhlista tai sisäisistä palavereista? Loppujen lopuksi kokonaisuus ratkaisee miten hyvin olette onnistuneet saavuttamaan asetetut tavoitteet.

 

”INSPIRAATIOTA JA ELÄMYKSIÄ AALLONKODIN KOKOUS- JA JUHLATILOISSA”

 

Varaa

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
360 360

Tilat

Aallonkodin kattohuoneistot Finlandia ja Hymn tarjoavat kotoisaa ja inspiroivaa kokous- ja juhlaympäristöä sekä suuren terassin näkymillä Finlandiapuistoon ja Töölönlahdelle. Tilojen nimet juontavat juurensa Aallonkodin ainutlaatuisesta sijainnista Suomen kulttuurin kehdossa. Tilat on suunniteltu 4 – 14 hengen kokoustilaisuuksiin ja enimmillään 25 hengen juhlatilaisuuksiin. Valoisat huoneistot muuntuvat hyvin moniin tarkoituksiin – ideoiva kokous, merkkipäivien juhlinta tai kaverusten saunailta.

Meillä on myös suurempi tapahtumatila jopa 60:lle hengelle. Tutustu Aallonkulman vuokratilaan: www.aallonkulma.fi.

 

Varaa

 

Tapahtumatila Aallonkulma

Samassa rakennuksessa Aallonkodin huoneistojen kanssa sijaitsee vuokrattava tapahtumatila Aallonkulma.

Aallonkulmassa järjestät vaivattomasti erilaisia tapahtumia. Tila muuntautuu hetkessä tapahtuma-, juhla-, sekä kokouskäyttöön. Tilan suurista ikkunoista tulvii valoa ja avautuu upeat näkymät Finlandiatalolle päin.

Aallonkulman kalustus on helposti muunneltavissa eri muotoihin – sopivaksi moniin eri tilaisuuksiin. Sisällä istumapaikkoja on 50 hengelle ja lisäksi terassilla 30:lle. Terassilta löytyy myös grilli.

Tilaan saa tuoda omia ruokia ja juomia. Kokouksiin tarjoilut onnistuvat helposti Aallonkodin kautta ja muihin tarpeisiin suosittelemme mielellämme jo hyväksi todettuja catering-palveluita.

 

TUTUSTU AALLONKULMAAN > www.aallonkulma.fi

Tilavuokra

Tilavuokra on vaihtoehto, kun tarvitset edustavan tilan käyttöösi ja huolehdit itse tilaisuuden muista järjestelyistä.
Aallonkodissa järjestät kokoukset, tapahtumat, tyylikkäät cocktail-tilaisuudet ja saunaillat. Muunneltavat tilat tarjoavat loistavat puitteet moniin erilaisiin tapahtumiin.

 

Räätälöimme tarpeisiinne sopivan paketin – kysy lisää.

 

Kokous- ja juhlatilojen varaus

Yritys *

Yhteyshenkilö *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Päivämäärä

Viesti